Breaking News

Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι ένα πολύ προσωπικό βίωμα η έκτρωση που έκανα όταν ήμουν 15 ετών»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό «Κ» της Καθημερινής παραχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της.

Η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Είμαι η Εριέττα», το οποίο κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου. 

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης είχαν καλωσορίσει στον κόσμο τον γιο τους, Νίκο, τον Μάρτιο του 2022. Τον Αύγουστο του 2024, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να καλωσορίσει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της...

Στη συνέντευξή της στο «Κ» της Καθημερινής η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην έκτρωση που έκανε σε ηλικία 15 ετών.

«Η έκτρωση, ας πούμε, που έκανα όταν ήμουν 15 ετών είναι ένα από τα "τζιζ" θέματα στα οποία αναφέρομαι στο βιβλίο μου. Είναι ένα πολύ προσωπικό βίωμα, το οποίο επέλεξα να μοιραστώ δημόσια για πρώτη φορά, ακριβώς γιατί παραμένει ταμπού, είτε λόγω της θρησκείας μας είτε λόγω άλλων κοινωνικών προκαταλήψεων. Ένα κoρίτσι σε αυτή την ηλικία δεν είναι έτοιμο να γίνει μητέρα, και είναι σημαντικό να ανοίγουμε την συζήτηση, γιατί μόνο έτσι θα απομυθοποιηθούν τέτοια θέματα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν μοιράζεσαι την εμπειρία σου, βοηθάς κι άλλους να μιλήσουν και τότε συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι μόνος. Η μητέρα μου με στήριξε απίστευτα, δεν με έκανε να νιώσω εvοχές, και αυτό με βοήθησε πολύ. Μου πήρε καιρό να το μοιραστώ, αλλά το θεωρώ σημαντικό για τα νέα κoρίτσια να ξέρουν ότι έχουν αυτό το δικαίωμα».