Breaking News

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για την υιοθεσία του γιου της - «Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την υιοθεσία του γιου της μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα (14/10) στην εκπομπή Happy Day.

Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν το 2018. Ο δημοσιογράφος έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του. 

Τον Ιούλιο του 2024, γνωστοποίησαν ότι υποδέχτηκαν στο σπίτι τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον μικρό Δημήτρη, που υιοθέτησαν από την Αφρική.

«Έπρεπε κι εγώ να προσαρμοστώ ως μαμά. Τον έφερα στην Ελλάδα στα τέλη Ιουλίου και τώρα αρχίζω να το ευχαριστιέμαι. Δεν το πιστεύω, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι. Έχει εξαιρετική σχέση με τα κoρίτσια», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη...


Και συνέχισε: «Τον εpωτεύτηκα από τη φωτογραφία. Την πρώτη φορά που τον είδα, ένιωσα ότι είναι "δικός μου", τελείωσε. Ήξερε όσο μπορεί να καταλάβει ένα παιδάκι τριών ετών. Ήξερε ότι "ήταν η μαμά μου" και ζήλευε τα άλλα παιδάκια που ερχόταν να παίξουν μαζί μου. Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πανέξυπνος, δεν παίζεται».

«Πήγα στην Αφρική, γύρισα και έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Ήταν να πάω να τον δω ξανά και ευτυχώς είχε γίνει το δικαστήριο και είχε βγει η απόφαση, οπότε είχα πει "θα μείνω για να τον πάρω πίσω". Είναι έξι μήνες η διαδικασία, αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική... Το πιο δύσκολο ήταν την πρώτη φορά που έπρεπε να φύγω. Τον είχα δει για δυο μέρες, τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου, σκεφτόμουν και το βλέμμα του», πρόσθεσε η ηθοποιός.