Breaking News

Έλενα Παπαρίζου: Δικαίωση στη δικαστική διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη - Η πρώτη δήλωση του μουσικού παραγωγού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Παπαρίζου δικαιώθηκε, μετά τη μακρά δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη. Η πρόταση που καταθέτει ο μουσικός παραγωγός μετά τη δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, με απόφαση του δικαστηρίου, ο Τόνυ Μαυρίδης αναγκάζεται να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο μουσικός παραγωγός είχαν αποκτήσει την κοινή μεζονέτα με δάνειο το 2006, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Μετά τον χωρισμό τους, ο Τόνυ Μαυρίδης συνέχισε να διαμένει στη μεζονέτα.

Το επίσημο δικαστικό έγγραφο επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν χρήματα από «μισθώματα» (διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια) για όλα αυτά τα χρόνια που η γνωστή τραγουδίστρια δεν διέμενε εκεί.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι περνάει στην κυρία Παπαρίζου. Ή θα πρέπει ο κ. Μαυρίδης να αγοράσει το ποσοστό της Έλενας Παπαρίζου - πληρώνοντας και τα διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια - ή θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι και στη συνέχεια αυτό να πλειστηριαστεί και τα χρήματα να μοιραστούν ισόποσα», ανέφερε ο Θάνος Βάγιος...


Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε στους τηλεθεατές την πρώτη αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη. Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Τόνυ Μαυρίδης δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι σε τέσσερις ημέρες. Σκοπεύει να παραμείνει στο σπίτι καθώς θεωρεί ότι είναι περιουσία του. Η πλευρά του μου είπε ότι ο μουσικός παραγωγός έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση, που το ποσό φτάνει κοντά στο δικαστικό ποσό που επιδίκασε το δικαστήριο, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην τραγουδίστρια. Στην περίπτωση που η Έλενα Παπαρίζου δεν δεχτεί την πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη, ο μουσικός παραγωγός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη μεζονέτα της Γλυφάδας».