Breaking News

Δώρα Χρυσικού: «Μου έγραφαν ότι αρρώστησα γιατί έλεγα κατάρες στον ρόλο μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (25/10) στην εκπομπή Buongiorno, όπου μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τη σχέση της με τον σύντροφό της, ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικά που της συνέβησαν λόγω του ρόλου της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Η γνωστή ηθοποιός είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Δεν μαγειρεύω στο σπίτι, γιατί είναι ο σύντροφός μου σεφ, οπότε μαγειρεύει αυτός. Με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ και στην αρρώστια. Ήταν ένα γερό crash test. Είμαστε χρόνια μαζί, αλλά μετράει πιο πολύ η ποιότητα του ανθρώπου. Βέβαια, μετράει και η εγγύτητα, η αγάπη και η τρυφερότητα. Ήταν ένα σοκ για μένα η αρρώστια μου. Από την πρώτη χημειοθεραπεία και μετά, είχαν πέσει τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες, όλα.

Ήθελα να κάνω παιδί. Ο Νίκος έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Όταν τον γνώρισα, του είπα ότι θα ήθελα να αποκτήσω αυτή την εμπειρία. Θα μπορούσε να μην το θέλει, ωστόσο μου είχε πει "Είμαι πατέρας, αλλά όταν είσαι με μία γυναίκα που σου λέει ότι θέλει παιδιά, εγώ είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίσεις". Είναι καθαρά θέμα τύχης νομίζω, δεν υπάρχει μυστικό. Εγώ τον Νίκο τον είχα γνωρίσει στα 40 μου, γνωριστήκαμε τυχαία σε μία συναυλία. Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ από την αγάπη και τον έpωτα...


Είναι κόντρα ρόλος για μένα αυτός της Αρετής στη "Γη της Ελιάς", το κάνω με τεράστια αίσθηση ευθύνης. Την Αρετή την έχω αγαπήσει. Είναι εμμονική, δεν μπορεί να το "καταπιεί" (σ.σ. ότι ο Στάθης παντρεύτηκε την Ιουλία). Νιώθει βαθιά προδομένη και πληγωμένη. Δεν μπορεί να βρει έναν σύντροφο να συνεχίσει τη ζωή της.

Με μεγάλη ευκολία μαθαίνω τις κατάρες, δεν αυτοσχεδιάζω... Γελάω με τις κατάρες. Πλέον ο κόσμος μου ζητά να του πω μία κατάρα! Τον πρώτο χρόνο μου έλεγαν ότι "σκιάζονται", τώρα θέλουν κατάρες. Τον πρώτο χρόνο είχα σοκαριστεί κι εγώ γιατί, όταν αρρώστησα, μου έγραψαν στα social media ότι νόσησα από καρκίνο επειδή έλεγα κατάρες στον ρόλο μου. Θύμωσα με αυτά τα σχόλια, αλλά δεν μπλέκομαι με διάλογο με το κοινό. Κάποια στιγμή, όταν δέχτηκα μία σωματική επίθεση από τηλεθεάτρια, έβαλα ένα φρένο. Με είχε πιάσει από τους ώμους και άρχισε να με ταρακουνάει. Εκεί είπα ότι δεν γίνεται να "τρώω ξύλο" επειδή κάνω έναν ρόλο».