Breaking News

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Μετάνιωσα που μίλησα για τον πατέρα μου γιατί είναι στη ζωή - Δεν έχουμε σχέσεις αλλά τον νοιάζομαι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Αθηναΐδα Νέγκα:

«Όταν μίλησα για την οικογένειά μου, δεν το έκανα για να απελευθερωθώ από κάτι σε μία συνέντευξη. Ήρθε η κουβέντα σε αυτό και απάντησα, γιατί δεν έχω κανένα κόμπλεξ και δεν κρύβω κάτι... Ομολογώ ότι εκ των υστέρων λίγο το μετάνιωσα, γιατί ο μπαμπάς μου είναι ακόμα εν ζωή.

Δεν έχουμε σχέσεις με τον πατέρα μου, αλλά μιλώντας για αυτό ήταν σαν να μιλάω ταυτόχρονα και για τη ζωή εκείνου. Νιώθω ότι τον εξέθεσα. Φυσικά και τον νοιάζομαι. Συγκρατούμαι τώρα, γιατί δε θέλω να μιλήσω για την προσωπική ζωή κάποιου άλλου...


Δεν έχει ξαναπροκύψει η πατρική ανάγκη. Αν προέκυπτε, θα το έκανα με πολλή αγάπη και πολλή χαρά. Οι γονείς μου ήταν ανώριμοι. Εγώ θα είχα την τάση να γίνω ο τέλειος πατέρας. Ωστόσο δεν το κυνήγησα, δεν προέκυψε».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.