Breaking News

Διάφανη Αγάπη: Επεισόδιο 3

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 21/10/2024 - Επεισόδιο 3: Ζώντας έναν εφιάλτη, ο Στέφανος παρευρίσκεται στην κηδεία του, κατά την οποία γίνεται μάρτυρας του πόνου των ανθρώπων που τον αγαπούσαν, περνά μπροστά από έναν ένα ξεχωριστά και προσπαθεί να δει αντιδράσεις και να καταλάβει ποιος τον νοιαζόταν και ποιος ήθελε το κακό του. Ανάμεσα στους ζωντανούς όμως έχει μία μια παράξενη συνάντηση.

Ο Ιάσωνας Βεργής, ένας μυστηριώδης άνδρας ο οποίος είναι στην ίδια κατάσταση με αυτόν, εδώ και αρκετό καιρό, λέει στον Στέφανο πώς μπορεί να παρέμβει τελικά στον κόσμο των ζωντανών. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να διεξαγάγει έρευνα. Η υπόθεση της δολοφονίας του στην ανταλλαγή πυροβολισμών με τον έμπορο ναρκωτικών παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων του, έχει κλείσει. 

Ο Στέφανος αναγκάζεται να ζητήσει ξανά τη βοήθεια της Φωτεινής, και κείνη αυτή τη φορά ελπίζοντας ότι θα απαλλαγεί απ’ αυτόν δέχεται να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων του Στέφανου στην Άννα πέρα από την βαθιά θλίψη, της δημιουργούν και ερωτηματικά. Ξεκινάει μια ανεπίσημη έρευνα για να ανακαλύψει αν υπήρχε άλλη γυναίκα στην ζωή του...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή στον ALPHA)


Για την αρχική σελίδα "Διάφανη Αγάπη" πατήστε ΕΔΩ