Breaking News

Α. Σοϊλέδης - Μ. Κυπαρίσση: Οι πρώτες κοινές δηλώσεις μπροστά στην κάμερα - «Δεν ξέρω γιατί δεν μιλάμε με τον Κ. Φραγκολιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Άρης Σοϊλέδης και η σύντροφός του Μαριλίνα Κυπαρίσση πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση σε event του Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή.

«Λείπαμε τόσο καιρό, ήμασταν τρεις μήνες στη Μύκονο για δουλειά. Μετά πήγαμε και ένα μήνα διακοπές στη Λήμνο - από όπου κατάγεται η Μαριλίνα - και επιστρέψαμε τώρα», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δεν έχω ζήσει το να με κυνηγάνε οι κάμερες για την προσωπική μου ζωή. Στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό αλλά πλέον μου είναι αδιάφορο», ανέφερε από την πλευρά της η Μαριλίνα Κυπαρίσση.

«Δεν ασχολούμαστε με τα σχόλια για τη σχέση μας, όλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Αν μας έκαναν πρόταση για τηλεόραση και μας άρεσε θα το κάναμε. Έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor για μένα», πρόσθεσε ο Άρης Σοϊλέδης...



«Δεν ξέρω γιατί δεν μιλάμε με τον Κώστα. Με είχε πάρει τηλέφωνο 2 φορές, αλλά το είδα αργά και δεν τον πήρα γιατί ξέρω ότι ξυπνάει πρωί για δουλειά. Πολλές φορές έχουμε πάρει τηλέφωνα ο ένας τον άλλο και δεν το έχουμε σηκώσει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κάνω το πρώτο βήμα. Αν προκύψει μπορεί να ξαναμιλήσουμε, δεν έχω κάτι με τον Κώστα», τόνισε ο πρώην ποδοσφαιριστής.