Breaking News

Η απάντηση της Κατερίνας Παναγοπούλου στην Έλενα Ακρίτα: «Δε θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που μου είναι αδιάφορα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή Buongiorno ήταν καλεσμένη την Παρασκευή η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία, μεταξύ άλλων, πέταξε τα «καρφιά» της στην Έλενα Ακρίτα.

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, μέσα από δύο αναρτήσεις της στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει με αιχμηρό τρόπο την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου, στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Δε θέλω να σπαταλήσω ούτε ένα λεπτό για να απαντήσω σε κακεντρέχειες... Δε θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που μου είναι αδιάφορα. Θεωρώ ότι οι πολίτες έχουν σοβαρά προβλήματα να διαχειριστούν - έχουν την ακρίβεια, τα ενοίκια - και προσωπικά ως πολίτης θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με τις φούστες, τις τσάντες και τις γόβες άλλων γυναικών. Ειδικά όταν μιλάμε σε περίπτωση γυναίκας προς γυναίκα. Αλλά πήρα τόση αγάπη και συμπαράσταση. Βγήκε και μία θεσμική απάντηση από την ΕΣΗΕΑ, που καταδίκασε τον κακοποιητικό λόγο... Από εκεί και πέρα δεν σπαταλώ χρόνο. Προσωπικά, τέτοια σχόλια δεν με αγγίζουν», είπε η γοητευτική δημοσιογράφος του Mega.

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 11ο λεπτό).