Breaking News

Θρήνος για τον 26χρονο Έλληνα που έχασε τη ζωή του στο Τελ Αβίβ - Συγκινεί το μήνυμα της συντρόφου του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι ένας Έλληνας είναι μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για τον 26χρονο φοιτητή αρχιτεκτονικής Ιωνά Καρούση, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, μόνιμο κάτοικο Ιερουσαλήμ, ο οποίος είχε διπλή ιθαγένεια, ελληνική και ισραηλινή.

Ο πατέρας του είναι ο γνωστός νευρολόγος Δημήτρης Καρούσης, καθηγητής νευρολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ισραήλ. Το 1988 είχε φύγει με τη μητέρα του Ιωνά - η οποία είναι, επίσης, γιατρός - και ξεκίνησαν μια νέα ζωή στο Ισραήλ...


Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος»...


Συγκινεί το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου, η οποία είναι Ελληνίδα. «Δε γίνεται να έχεις φύγει... Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου... Θα σε αγαπώ για πάντα!», έγραψε σε story της στο Instagram.