Breaking News

Θ. Αθερίδης: Η συνεργασία με την κόρη του και τον γαμπρό του και η απώλεια του Ντίνου Καρύδη - «Ούτε ο ίδιος δε θα ήθελε πια να ζει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, με αφορμή τη συνεργασία του στο θέατρο με την κόρη του Φωτεινή Αθερίδου και τον γαμπρό του Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε αρχικά στο «Μπα - Μπαμπά», που είναι ένα μιούζικαλ-κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου και του Θέμη Καραμουρατίδη, το οποίο ανεβαίνει στο Θέατρο ΗΒΗ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Στον ρόλο του φταίχτη πατέρα, ο Θοδωρής Αθερίδης. Πρώην σύζυγος, η Άννα Κουτσαφτίκη. Υπόλοιποι... «Πληγωμένοι» οι: Πάρις Θωμόπουλος, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Χρήστος Τσάβος, Γιώργος Τριανταφύλλου και Φωτεινή Αθερίδου. 

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε και για την απώλεια του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη - πατέρα της Σμαράγδας Καρύδη - ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 15 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 85 ετών. 

«Η αλήθεια είναι ότι τον περιμέναμε τα τελευταία χρόνια, γιατί είχε περάσει ένα τεράστιο έμφραγμα, που απορούσαν και οι γιατροί πώς έζησε. Τον κρατούσε στη ζωή ο βηματοδότης. Τον τελευταίο χρόνο ειδικά είχε καταπέσει αρκετά και δεν ήταν ευχάριστο ούτε και γι' αυτόν, ούτε ο ίδιος δε θα ήθελε πια να ζει. Όταν έσβησε πια, δεν ήταν κάτι που μας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τώρα όλη η προσοχή μας είναι στους υπόλοιπους ζωντανούς, να είμαστε αγαπημένοι και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης...


Και πρόσθεσε για τη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη: «Η Σμαράγδα είναι ένας πολύ λογικός άνθρωπος και έξυπνο κoρίτσι. Έχει πάρα πολύ έντονο συναισθηματικό κόσμο, αλλά να ξέρετε ότι πάντα η λογική - επειδή είναι με το καλό και όχι με το κακό - σε βοηθάει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, να μην τρελαθείς δηλαδή».