Breaking News

Χρύσα Φώσκολου: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος - «Αργά ή γρήγορα όλοι δοκιμάζονται» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χρύσα Φώσκολου αντιμετωπίζει μία περιπέτεια με την υγεία της. Η δημοσιογράφος του Open χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η δημοσιογράφος το βράδυ της Τετάρτης (11/9), μέσα από story της στο Instagram, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο Open η ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί». Στο πλευρό του Σπύρου Χαριτάτου θα βρίσκεται η Χρύσα Φώσκολου, μετά την παραίτηση της Ευλαμπίας Ρέβη.

Η Χρύσα Φώσκολου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, που τη δείχνει να παρακολουθεί το Open, με ορό στο χέρι της.

«Αργά ή γρήγορα όλοι δοκιμάζονται… τουλάχιστον κοντά μου είχα τους ανθρώπους μου, την οικογένειά μου και την απόλυτη συμπαράσταση και στήριξη απ' την τηλεοπτική μου οικογένεια! Ευχαριστώ το νοσοκομείο Υγεία και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη αντιμετώπιση. Οι μικρές περιπέτειες είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς και να εκτιμούμε ό,τι έχουμε», έγραψε η δημοσιογράφος.