Breaking News

Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Μάστορας είχε εξαιρεθεί από τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (25/9), όπου κατέρρευσε επί σκηνής η Μαρινέλλα. Στη συναυλία εμφανίστηκε μόνο ο Αντώνης Ρέμος.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια φέρεται να είχε ενοχληθεί, καθώς ο τραγουδιστής κρίθηκε ανέτοιμος... Σε επόμενη πρόβα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε και τελικά ενημέρωσε ότι νιώθει αδιάθετος.

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε τις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, λίγο πριν φύγει για τις προγραμματισμένες συναυλίες του με την Έλενα Παπαρίζου στην Κύπρο (27 και 28 Σεπτεμβρίου).

«Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε από αυτό», είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας...


Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι καλά. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειλικρινά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ».