Breaking News

Σ. Χρηστίδου για τη φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα: «Αν είχε συμβεί σε κάποιον άλλο, θα το έπαιζε το lifestyle ρεπορτάζ;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα lifestyle ρεπορτάζ για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Πριν λίγες ημέρες ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, η οποία ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα σε υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου.

Οι πληροφορίες ήθελαν τη Μαρία Αντωνά να βρίσκεται στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε η φωτιά. «Όταν καίγεται η περιουσία του οποιοδήποτε ανθρώπου, είναι ντρoπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ», είχε αναφέρει ο παρουσιαστής στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού...

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναρωτήθηκε αρχικά το Σάββατο στην εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι»: «Αντίστοιχα αυτό το lifestyle ρεπορτάζ δε θα το έπαιρνε, δε θα το έπαιζε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του; Δε θα έπαιζε δηλαδή ποιος ήταν μέσα στο σπίτι, τι έγινε, τι συνέβη ακριβώς και τα λοιπά;...».


Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν το ενοχοποιώ... την κουτσομπολίστικη διάθεση, θα την αγκαλιάσω και θα ρωτήσω. Θα το έπαιζε ή δε θα το έπαιζε; Πιστεύω ότι θα το έπαιζε. Δηλαδή έχει παίξει πολλά αντίστοιχα θέματα γι' αυτό μου κάνει εντύπωση αυτό που λέει».