Breaking News

Χάρης Ρώμας: «Είναι μια καλή διαφήμιση για τον Μάρκο Σεφερλή γιατί συσπειρώνει κόσμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε την Τετάρτη (18/9) στην εκπομπή Buongiorno τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος σατιρίζει το Nemo στο Δελφινάριο.

«Aκούω από πολλούς ότι είναι παρωχημένο και χυδαίο το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή. Η απάντηση είναι ότι μπορεί πράγματι γι' αυτούς, μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, να είναι έτσι, αλλά άλλη μια μερίδα του κόσμου πιστεύει ακριβώς το αντίθετο. Γι' αυτό είναι πιστοί θεατές του και είναι εκεί», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας...


Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι δεν έχει κακή πρόθεση. Ο Σεφερλής είναι η περίπτωση που είδε τον άλλον με το ρoζ μπολερό και τη φουστίτσα και σου λέει κατευθείαν "αυτό θα το κάνω". Γιατί φαντάζεται τον εαυτό του αμέσως να γίνεται αυτή η "πλάκα". Εγώ πιστεύω ότι η σάτιρα μπορεί να μην έχει όρια. Καλά, μεγάλες κουβέντες περί Αριστοφάνη και τα λοιπά... Δεν ξέρω αν μπορεί ο καθένας μας να συγκριθεί και δεν έχει και σημασία».

Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε: «Θεωρείς ότι καλώς αντιδρά ο Μάρκος; Ότι δέχεται μια αναίτια επίθεση;», ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Καλά, τώρα είναι και μια καλή διαφήμιση γι' αυτόν γιατί συσπειρώνει έναν κόσμο».