Breaking News

Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε μετά από 4 χρόνια και αποθεώθηκε (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Όλοι μαζί μπορούμε» πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (4/9) μία μεγάλη συναυλία, που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων και για ενέργειες που στοχεύουν στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Στη συναυλία «Λευτέρης Παπαδόπουλος - Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό» συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι (με αλφαβητική σειρά): Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Παρούσα ήταν και η Χάρις Αλεξίου, η οποία το 2020 είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον χώρο του τραγουδιού, καθώς έχασε τη φωνή της.

Η  αγαπημένη τραγουδίστρια πήρε το μικρόφωνο, ερμήνευσε το κομμάτι «Αρχηγός» και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές...


«Λευτέρη, ξέρεις ότι έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι», είπε πριν την ερμηνεία της η Χάρις Αλεξίου...


Η Χάρις Αλεξίου είχε εξομολογηθεί το περασμένο έτος: «Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω. Και... βλέπω ότι ξέρω πως δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Έλεγα "κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου". Είναι πολύ ωραία όταν το βλέπω αυτό... Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;».