Breaking News

Χαμός μεταξύ Καινούργιου - Γκλέτσου: «Είσαι ομοφοβική, προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε τη Δευτέρα (23/9) ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν σχολιάστηκε η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη.

Καινούργιου: Η ελληνική κοινωνία είναι λίγο συντηρητική. Το έχετε βιώσει κι εσείς όταν έχετε κάνει δηλώσεις, οι οποίες σχολιάστηκαν και σχολιάζονται ακόμα. Το θέμα της ομοφυλοφιλίας...

Γκλέτσος: Το 2024, δε θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δε θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Αυτό το θέμα για μένα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό... Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα!

Καινούργιου: Αποστόλη μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε! Με προσβάλλει αυτό που λες! Με ξέρεις τόσα χρόνια!... Σε ρωτάω ξανά. Επειδή η ελληνική κοινωνία είναι λίγο συντηρητική και του την έπεσαν του ανθρώπου...


Γκλέτσος: Γιατί, ομοφοβικούλα, το βάζεις αυτό για συζήτηση; Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου! Εμένα δε θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο. Πού σε ξέρω; Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δυο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες. Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι για να κάνεις τηλεθέαση!

Καινούργιου: Έχω πάθει σοκ! Και ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος κάνει τώρα το ίδιο με αυτό που κατηγορούσε άλλους ότι του έκαναν... Ποιος είναι ομοφοβικός; Ο κύριος Γκλέτσος, όχι εγώ!