Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή (15/9) σε ηλικία 85 ετών. 

Ο Ντίνος Καρύδης ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Η κηδεία του τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/9), στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ηθοποιό.

Συγκινημένες εμφανίστηκαν η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου, η οποία υποβασταζόταν από την αδελφή του συζύγου της.

Η Σμαράγδα Καρύδη τίμησε τη μνήμη του πατέρα της με ένα στεφάνι, το οποίο έγραφε: «Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου, Μπούμπα». Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης...


Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν πολλά άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, ανάμεσά τους οι Σταμάτης Φασουλής, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Άννα Φόνσου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Βίκυ Βολιώτη, Τάκης Παπαματθαίου, Ρήγας Αξελός, Σπύρος Μπιμπίλας, Γωγώ Μπρέμπου, Μαρία Ιωαννίδου, Κώστας Φαλελάκης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Γιώργος Καπουτζίδης κ.α.