Breaking News

Ο Theo Evan θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2025 (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κύπρος ανακοίνωσε λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (2/9) ότι στον 69ο διαγωνισμό 
τραγουδιού της Eurovision θα εκπροσωπηθεί από τον Theo Evan.

Μετά τη Silia Kapsis, η Κύπρος αποφάσισε να στείλει στη Eurovision έναν ακόμη νεαρό καλλιτέχνη, τον Theo Evan, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Βαγγέλης Θεοδώρου.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ανακοίνωσε: «Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 69ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από τον Κύπριο καλλιτέχνη, Theo Evan».


O ανερχόμενος καλλιτέχνης είναι απόφοιτος του Berklee, του κορυφαίου πανεπιστημίου μουσικής και παραστατικών τεχνών των ΗΠΑ. Μάλιστα αποφοίτησε με άριστα και στις τρεις τελευταίες αποφοιτήσεις εμφανίστηκε ως τιμώμενο πρόσωπο, μαζί με θρύλους της μουσικής, όπως οι Justin Timberlake, Missy Eliott, Pharell Williams και John Legend. Μετά τις σπουδές του επέστρεψε στο Λος Άντζελες, όπου διαμόρφωσε τη δική του μουσική πορεία και πλέον έχει ως βάση του την Κύπρο και συγκεκριμένα τη γενέτειρά του, Λευκωσία...


Να σημειωθεί ότι η Eurovision 2025 θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας... Η αρένα St. Jakobshalle, χωρητικότητας 12.000 θέσεων, θα είναι ο χώρος διεξαγωγής των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού στις 13, 15 και 17 Μαΐου 2025.

Μετά την ανακοίνωση του  ΡΙΚ, ο Theo Evan έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσα από βίντεο που ανέβηκε στο Instagram.