Breaking News

Tempting Fortune: Ο νέος παίκτης και η πρώτη απώλεια χρημάτων - Ρούλα: «Εγώ πήρα τα 2.000 ευρώ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας νέος παίκτης μπήκε στο Tempting Fortune το βράδυ της Τετάρτης (18/9), ωστόσο ο ενθουσιασμός δεν κράτησε πολύ, καθώς ακολούθησε η πρώτη απώλεια στα χρήματα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο μπήκε η 27χρονη Σταυρούλα Μαυραγάνη, με τους παίκτες να γίνονται 13 και το χρηματικό ποσό να φτάνει τις 325.000 ευρώ.

Ο νέος παίκτης είναι ο 34χρονος Dee (ή "Απολλώνιος"), ο οποίος δηλώνει Influencer. Ο 14ος παίκτης αύξησε το ποσό στις 350.000 ευρώ...


Ο ενθουσιασμός των παικτών δεν κράτησε πολύ, καθώς έμαθαν ότι έχουν την πρώτη απώλεια στα χρήματα. Πρόκειται  για τα 2.000 ευρώ του κρυφού πειρασμού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενημέρωσε τους παίκτες για την απώλεια των χρημάτων, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες...


Στη συνέχεια η Ρούλα Γιαννιώτη αποκάλυψε ότι υπέκυψε στον πειρασμό. Συγκεκριμένα, έστειλε τα χρήματα στην κόρη της, που είναι ΑΜΕΑ και η οποία είναι ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι.

«Δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα και δεν έχω τύψεις. Έχω τον σκοπό μου που για μένα είναι ιερός. Είχα τους ενδοιασμούς μου τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, αλλά υπερίσχυσε το ένστικτο της μάνας», είπε η Ρούλα, με τους συμπαίκτες της να της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και να επικροτούν την κίνησή της.