Breaking News

Survivor: Στο νησί της εξορίας η Εκατερίνα - Η συνάντησή της με τους νέους παίκτες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτική είναι η εξέλιξη στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (17/9), καθώς η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, που αποχώρησε στην πρεμιέρα, βρέθηκε στο νησί της εξορίας, όπου συναντήθηκε με νέους παίκτες.

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα από την ομάδα των Αετών και η Μαρία Λυμπεροπούλου από τις Τίγρεις είχαν μονομαχήσει στην πρεμιέρα, με την Εκατερίνα να αποχωρεί, αλλά όχι οριστικά.

Η Εκατερίνα βρέθηκε στο νησί της εξορίας, όπου μίλησε στην κάμερα της παραγωγής, εκφράζοντας τη λύπη της για τη στάση των συμπαικτών της...


Στο νησί της εξορίας κατέφτασαν και νέοι παίκτες. Πρόκειται για τον 36χρονο Κύπριο επιχειρηματία Βλαδίμηρο Σιήκκη, την 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness Χριστιάνα Γρηγοράσκου, την 25χρονη προπονήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Κερασιώτη, το 20χρονο μοντέλο και παίκτρια του βόλεϊ Μαίρη Πετεινάρη και τον 24χρονο δημοσιογράφο Μιχάλη Κονδύλα...


Η Εκατερίνα ενημέρωσε τους νέους παίκτες σχετικά με το πώς βρέθηκε στο νησί της εξορίας, ενώ οι ίδιοι εξέφρασαν την απορία τους για τους νέους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.