Breaking News

Survivor - Νίνο: «Έπαθα υπερκόπωση και κατάθλιψη πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχασα όλα τα όνειρά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίνο Νικολαΐδης προχώρησε σε μία εξομολόγηση στην κάμερα του Survivor, στο επεισόδιο της Πέμπτης (26/9).

Ο 26χρονος Νίνο Νικολαΐδης είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κωπηλασίας. Ξεκίνησε την κωπηλασία το 2014 και ξεχώρισε από την αρχή. Στις αρχές του 2019, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα του Τόκυο, έπαθε υπερκόπωση και σταμάτησε. 

«Είχα μια κοπέλα που ήταν σταθμός για μένα στη ζωή μου. Κάποια στιγμή, ενώ βρισκόμουν στην εθνική ομάδα και είχα πετύχει όλους τους στόχους μου μέχρι ένα σημείο, έπαθα υπερκόπωση έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με άφησε το σώμα μου, μαζί πέρασα και κατάθλιψη. Ήμουν για πολύ καιρό κλεισμένος στον εαυτό μου και έχασα όλα τα όνειρά μου. Ξεκίνησα ξανά από το μηδέν να προσπαθώ. Θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν του έχουν κάτσει τα πράγματα στη ζωή, δηλαδή ό,τι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με πολύ δυσκολία και πάλη. Τίποτα δεν του έχει δοθεί έτσι απλόχερα», είπε αρχικά ο Νίνο...


Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι αρκετές φορές εδώ πέρα μόνος μου, από την άποψη ότι δεν σκέφτονται όλοι καλοπροαίρετα κι εμένα αυτό μου βάζει τρικλοποδιές. Γιατί νομίζω ότι θα σκεφτούν και οι άλλοι όπως σκέφτομαι εγώ και πάω αγαθά να συμπεριφερθώ και να πορευτώ, αλλά βλέπω εν τέλει άλλα πράγματα».