Breaking News

Survivor - Γιώργος Λιανός: «Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω, θα το μάθετε από το πρώτο επεισόδιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Tο Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης... Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool», πριν  αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο:

«Φέτος το Survivor θα είναι διαφορετικό. Κρατάμε χαμηλά τη "μπάλα" γιατί είναι κάτι καινούργιο για όλους μας, όπως και για τους παίκτες. Δε θα έρθουν "δασκαλεμένοι", δε θα έχουν πληροφορίες για το πώς παίζεται το παιχνίδι φέτος. Θ στηριχθούμε πολύ στο κομμάτι της επιβίωσης. 

Το casting είναι ανοιχτό για όλους τους σωματότυπους και τις ηλικίες, θα πρέπει να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές συνθήκες επιβίωσης. Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα σχετικά με το πώς θα τα καταφέρουν, γιατί είναι μία εποχή στον Άγιο Δομίνικο που έχει αρκετές ανατροπές στον καιρό. Κανά δύο τυφώνες πέρασαν ξυστά από το νησί.

Δε θα έχει τα ίδια χρώματα. Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο φορμάτ, σε μία σύγχρονη μορφή, με πολλά νέα στοιχεία. Δε θα δούμε τους κλασικούς αγώνες που είχαμε συνηθίσει, όλα παίζουν. Θα μπορεί εύκολα φέτος ο "Γολιάθ" να την πατήσει από τον "Δαυίδ".

Τα κρυφά "μαχαιρώματα" παραμονεύουν στη γωνία. Το Survivor θα στηριχτεί στη δημιουργία της πλειοψηφίας. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι παίκτες και μάθουν να λειτουργούν διπλωματικά και... ύπουλα, θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Τα έπαθλα δε θα είναι μεγάλα, θα χρειαστεί να στύψεις το μυαλό σου - όχι μόνο να παιδέψεις το κορμί σου - για να επιβιώσεις...


Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω, θα το μάθετε από το πρώτο επεισόδιο. Πράγματα που στα παλιά Survivor θεωρούσαμε δεδομένα, φέτος δε θα είναι.

Θα είναι μικρότερης διάρκειας, καθώς ο καιρός δεν μας επιτρέπει να "ανοίξουμε" το Survivor, ούτε οι δυνάμεις των ανθρώπων σε τέτοιες κλιματικές συνθήκες. Υπάρχει μία πιθανή ημερομηνία για τον τελικό, αλλά αυτά αλλάζουν. Θεωρώ σίγουρα ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα εκεί, Πρωτοχρονιά δεν ξέρω. Θα δούμε...»