Breaking News

Survivor: Εμφανίστηκαν οι «Άλλοι» από το νησί της εξορίας - Η ανακοίνωση του Λιανού σόκαρε τους παίκτες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι μεγάλες ανατροπές συνεχίζονται στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει μία ανακοίνωση, η οποία αλλάζει τα δεδομένα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/9), εμφανίστηκαν οι πέντε νέοι παίκτες, που βρισκόταν στο νησί της εξορίας. Πρόκειται για τον 36χρονο Κύπριο επιχειρηματία Βλαδίμηρο Σιήκκη, την 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness Χριστιάνα Γρηγοράσκου, την 25χρονη προπονήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Κερασιώτη, το 20χρονο μοντέλο και παίκτρια του βόλεϊ Μαίρη Πετεινάρη και τον 24χρονο δημοσιογράφο Μιχάλη Κονδύλα.

Εξελίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, καθώς η Παρασκευή Κερασιώτη και η Βίκυ Πετεινάρη συναντήθηκαν με τις δίδυμες αδερφές τους, Μαρία Κερασιώτη και Μαίρη Πετεινάρη...


Ακολούθησε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, η οποία σόκαρε τους παίκτες. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Για κάποιους η διαβίωση στο νησί της εξορίας δεν έχει τελειώσει. Το μέλλον κάποιων παικτών θα κριθεί σήμερα σε αυτόν τον αγώνα που θα δώσουμε. Θα παίξουμε έναν δύσκολο αγώνα, που θα κριθεί στις 2 νεκροκεφαλές, με 2 επιτυχημένες ομαδικές προσπάθειες.

Η ομάδα που θα κερδίσει, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει την πρώτη επιλογή παίκτη ή παίκτριας από τους "Άλλους". Αν επιλέξει άντρα, η δεύτερη επιλογή θα πάει στην ηττημένη ομάδα και θα πρέπει να είναι γυναίκα. Δύο από τους πέντε παίκτες θα ενσωματωθούν σήμερα κανονικά στο Survivor και θα έρθουν στις παραλίες σας. Οι υπόλοιποι τρεις δυστυχώς θα επιστρέψουν στο νησί της εξορίας.

Είναι μία ακραία συνθήκη, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του Survivor. Στην επόμενη συνάντησή μας θα γίνει η ίδια διαδικασία για τους 3 παίκτες που θα έχουν απομείνει στο νησί της εξορίας. Θα γίνει πάλι η επιλογή δύο παικτών και για αυτόν που θα απομείνει, σημαίνει ότι το ταξίδι του θα τελειώσει εδώ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα».