Breaking News

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Πάνας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Τάσος Πάνας ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού, το βράδυ της Παρασκευής (20/9), ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Πρόκειται για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της περασμένης Δευτέρας.

Νωρίτερα, στο πρώτο αγώνισμα, οι Αετοί νίκησαν τις Τίγρεις και πήραν την ασυλία. Στο συμβούλιο του νησιού, οι Τίγρεις οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, με τον Τάσο Πάνα και τη Γεωργία Γεωργοπούλου να υποδεικνύονται υποψήφιοι προς αποχώρηση. Να σημειωθεί ότι ο Τάσος ψηφίστηκε παμψηφεί, ενώ η δική του ψήφος έβγαλε στον τάκο τη Γεωργία...


O Γιώργος Λιανός είπε στον Τάσο: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξαφνιάζει το αποτέλεσμα. Θα έρθω σε εσένα γιατί υποβόσκει μία αίσθηση στρατηγικής από την ομάδα σου. Τι συμβαίνει; Θέλεις να μας πεις;».

O Τάσος Πάνας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς. «Δεν υπάρχει καμία στρατηγική. Απλά βλέπουν ότι από την αρχή το σώμα μου είναι εδώ, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση, ούτε στο να αγωνιστώ και να είμαι μαχητής.  Ωστόσο, δεν συνάδει το μυαλό να είναι στην Ελλάδα και το σώμα μου εδώ. Αυτό είναι άδικο και για την ομάδα μου. Η ομάδα μου θέλει να με βοηθήσει, ώστε να συναντήσει το σώμα μου το μυαλό μου... Όσο "εύκολα" ήρθα, τόσο "εύκολα" θα φύγω. Όσοι έχετε παιδιά, καταλαβαίνετε τη θέση μου... Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σας και να πάτε μέχρι εκεί που σας πηγαίνει η αξιοπρέπειά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά...


Να σημειωθεί ότι ο 38χρονος Τάσος Πανάς αποφοίτησε από σχολή κομμωτικής και ασχολήθηκε με το επάγγελμα για πέντε χρόνια ώσπου τον κέρδισε ο αθλητισμός. Πλέον εργάζεται ως γυμναστής. Έκανε πρωταθλητισμό στην πυγμαχία για πέντε χρόνια, όμως τώρα πια για εκείνον υπάρχει μόνο ως χόμπι. Έχει παντρευτεί δυο φορές και έχει δύο κόρες, μία από κάθε γάμο.