Breaking News

Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Μ. Παγώνη: «Η εξέλιξη είναι πολύ καλή, μόνο φαρμακευτική αγωγή θα χρειαστεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κατάσταση της υγείας του Ιορδάνη Χασαπόπουλου αναφέρθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απουσίασε το πρωί της Τετάρτης (18/9) από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega». Η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε ότι ο συμπαρουσιαστής της αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η Ματίνα Παγώνη, η οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον δημοσιογράφο του Mega, είπε αρχικά στο Πρωινό:

«Ο Ιορδάνης είναι πολύ καλά, μίλησα πρωί πρωί μαζί του. Είναι κάτι που θα περάσει πολύ γρήγορα και θα γυρίσει στη δουλειά του. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν είναι κάτι σοβαρό. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μόνο φαρμακευτική αγωγή θα χρειαστεί και μετά θα πάει στο σπίτι του και στη δουλειά του».

«Δεν ξέρω πότε θα βγει από το νοσοκομείο, αυτό θα εξαρτηθεί από την ομάδα των γιατρών του. Είχε πόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας. Εγώ πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα θα πάει στη δουλειά του», πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ...


Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και για τον ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου, ο οποίος οδηγήθηκε στο χειρουργείο, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι του, όταν παρασύρθηκε με τη μηχανή του από λεωφορείο. «Δεν είναι δύσκολο χειρουργείο, όλα θα πάνε καλά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.