Breaking News

Στη Νέα Υόρκη η Τατιάνα Στεφανίδου - Η βόλτα με την κόρη της στη γέφυρα του Μπρούκλιν (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram από την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, όπου ταξίδεψε για να συναντήσει την κόρη της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Νικόλα, ο οποίος εργάζεται στο Λονδίνο και τη μικρότερη Λυδία, η οποία σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. 

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να περάσει όμορφες στιγμές με την κόρη της. Να σημειωθεί ότι η Λυδία ξεκινά το τρίτο έτος των σπουδών της.

Το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από στιγμιότυπα, από τη βόλτα τους στη γέφυρα του Μπρούκλιν.

«Βόλτα το δειλινό στην ιστορική γέφυρα του Μπρούκλιν με το Λυδάκι μου. Η μαγευτική θέα σε βοηθά να αντιληφθείς μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι η Νέα Υόρκη. Το άγαλμα της Ελευθερίας στο βάθος, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, το πανίσχυρο Μανχάταν, το ρομαvτικό πολυπολιτισμικό Μπρούκλιν, ο ποταμός Ηστ Ρίβερ», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και πρόσθεσε: «Η γέφυρα ολοκληρώθηκε χάρη σε μια γυναίκα, την μαθηματικό Εμιλυ Ρόμπλινγκ. Ο σύζυγος της, που συνέχιζε το έργο του πατέρα του, παρέλυσε από τη νόσο των δυτών και έτσι η Έμιλυ επέβλεψε τις εργασίες για 11 χρόνια. Ήταν η πρώτη που πέρασε τη γέφυρα. Woman Power!!!».