Breaking News

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Οι πρώτες στιγμές τους στην Ισπανία και στο νέο σπίτι τους (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους έφτασαν στην Ισπανία, όπου αποφάσισαν να μετεγκατασταθούν.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους, Μανώλης και Μαλένα, βρίσκονται πλέον στη Μαδρίτη, μετά από ένα ταξίδι δέκα ημερών, με ενδιάμεσους σταθμούς το Βελιγράδι, τη Βουδαπέστη και τη Βενετία.

Το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση για να στηρίξει τον Μανώλη, ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο... Ο γιος τους έγινε δεκτός σε ακαδημία ισπανικής ομάδας. Τους προηγούμενους μήνες είχε πάει στην Ισπανία για να περάσει κάποια δοκιμαστικά.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (8/9), ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, όπου υπάρχουν πλάνα από το σπίτι τους στην ισπανική πρωτεύουσα και το γεύμα τους σε ελληνικό εστιατόριο. Μάλιστα, καταγράφεται και η συνάντηση με τον Παναγιώτη Τσίκνα, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη! Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών.. Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας! Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με την καρδιά σας... τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!! Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά από όλους μας!!», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.