Breaking News

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν δήλωνε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των σαρωτικών αλλαγών που εισηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και η αλλαγή ονόματος του κόμματος.

Ο Παύλος Πολάκης επέστρεψε χθες (Τρίτη, 3/9) στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.


Αργότερα, το απόγευμα της Τρίτης, έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα, κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού.

Μεταξύ των προτάσεών του είναι η αλλαγή στο όνομα του κόμματος. Σύμφωνα με την πρότασή του, το «Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Προοδευτική Συμμαχία» θα μετατραπεί σε «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς».

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα φέρει όλες τις προτάσεις προς ψήφιση στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο...


Να σημειωθεί ότι, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Attica TV τον Μάιο του 2024 , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το όνομα του κόμματος.

«Η έμπνευσή μου είναι ο κόσμος - που έχει περάσει από εξορίες, από Πολυτεχνείο, έχει φάει ξύλο από τη Δεξιά -, ο οποίος είναι μαζί μου και με στηρίζει. Γι' αυτόν τον λόγο δε θα αλλάξουμε ποτέ το όνομα ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι ένας φόρος τιμής σ' αυτούς τους ανθρώπους». είχε πει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.