Breaking News

Σταύρος Νικολαΐδης: «Η πολιτική ορθότητα έχει υπερβεί τα όρια - Αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Buongiorno μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος σατιρίζει το Nemo, το non-binary άτομο που κέρδισε τη φετινή Eurovision. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην εκπομπή του Mega:

«Με τον Μάρκο Σεφερλή έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ, Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Αυτό το ό,τι, ενώ γεννιέμαι αγόρι, ξαφνικά κάνω την επανάσταση μου και δεν ξέρω τι είμαι. Δηλαδή γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να θέλω να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του.

Επειδή την είδα την παράσταση, δεν είπε τίποτα. Απλά μιμήθηκε, όπως γίνεται πάντα στη σάτιρα και όπως ο ίδιος έχει βγάλει ένα σωρό παραδείγματα άλλων κωμικών που έχουν μιμηθεί ακραία ομοφυλόφιλους. Εκεί όμως τότε δεν μίλησε κανένας.

Σίγουρα η πολιτική ορθότητα έχει υπερβεί τα όρια. Είναι όπως σε κάθε επανάσταση όμως και κάπου το δικαιολογώ. Δηλαδή σε κάθε επανάσταση, πάντα η κάθε κοινωνική τάξη ή αλλαγή φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της...


Ο Μάρκος Σεφερλής είναι εύκολος στόχος. Αν αρχίσει να βάζει φίλτρα στη σάτιρά του, δε θα υπάρχει σάτιρα. Αν δεν σου αρέσει κάτι, μην πας να το δεις».