Breaking News

Σταύρος Μπαλάσκας για τα αυγά που πέταξαν σε συναυλία της Μαρίνας Σάττι: «Είναι σαλεμένα αυτά τα παιδάκια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε, το πρωί της Τετάρτης (4/9), τη συμπεριφορά ορισμένων θεατών σε συναυλία της Μαρίνας Σάττι.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (1/9), κατά τη διάρκεια συναυλίας της Μαρίνας Σάττι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, κάποιοι θεατές πέταξαν πάνω στη σκηνή διάφορα αντικείμενα, όπως αυγά και αναπτήρες.

Η γνωστή τραγουδίστρια διέκοψε την ερμηνεία της και είπε στο κοινό, εμφανώς ενοχλημένη: «Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε, κάτι αυγά ας πούμε… ένα αυγό σπασμένο φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια, γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου είδους; Ειδικά, αυγά ωμά ας πούμε; Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ωραία, πάμε. Ρίχ' το άλλη μία….».

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σήμερα»: «Παλιά, όταν ήμασταν μικροί, λέγαμε ότι "Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κόψει άλυσο". Είναι σαλεμένα αυτά τα παιδάκια. Το εισιτήριο ήταν ακριβούτσικο. Έδωσαν τόσα λεφτά, μπήκαν μέσα και πέταξαν αυγά. Πόσο "κολλημένοι" μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι;».


Το περιστατικό στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι σχολίασε και η ψυχολόγος Βέρα Αθανασίου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.