Breaking News

ΣΕΓΑΣ: Επανεκλογή της Σοφίας Σακοράφα στη θέση της προέδρου - «Ξεκινάμε άμεσα το έργο της νέας θητείας μας» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, που ξεπέρασε το 60%, τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, μετά την εκλογική νίκη της το 2021, η Σοφία Σακοράφα επικράτησε και στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (29/9) στο ξενοδοχείο Grand Hyatt με ψήφους 145, έναντι 53 του Κωνσταντίνου Φίλη και 29 του Γιάννη Νικολάου, οι οποίοι επίσης διεκδίκησαν τον προεδρικό θώκο.

Η νικήτρια των εκλογών, με το ενωτικό μήνυμά της προς τον κόσμο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, σκιαγραφεί το πλαίσιο που θα κινηθεί η ομοσπονδία τη νέα τετραετία της θητείας της στον προεδρικό θώκο του ΣΕΓΑΣ. Συγκεκριμένα, η  Σοφία Σακοράφα δήλωσε:

«Φίλες και φίλοι,

Η μεγάλη πλειοψηφία που έδωσαν, σε εμένα προσωπικά και στους συνεργάτες μου, τα σωματεία μάς τιμά και μας ωθεί να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για την πρόοδο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όσες και όσους συνέβαλαν ώστε η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τριάμισι χρόνια, να ανεβάσουμε τον στίβο μας ψηλά, να έχει και συνέχεια.

Μας περιμένουν τέσσερα χρόνια γεμάτα προκλήσεις και δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσουμε. Αν, ωστόσο, είμαστε όλοι μαζί και διεκδικούμε σαν μια γροθιά αυτά που μας αναλογούν για τα παιδιά μας, τότε είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε!

Η νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, όπως και η απερχόμενη, δεν είναι κλειστό κλαμπ. Η καλόπιστη κριτική, οι νέες ιδέες και οι προτάσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Ο χώρος μας δεν έχει την πολυτέλεια να αποκλείει ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ξεκινάμε άμεσα το έργο της νέας θητείας μας! Καλή δύναμη σε όλους!».


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Κώστας Κεντέρης συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου. Και οι 20 που εκλέχτηκαν υποστηρίχθηκαν από την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα.
  1. Κεντέρης Κωνσταντίνος 142
  2. Κελεσίδου Αναστασία 129
  3. Γιατρουδάκης Γεώργιος 114
  4. Αργειτάκη Πολυξένη 112
  5. Μυστακίδης Ιωάννης 108
  6. Λιούμπας Ιωάννης 104
  7. Χαχάμης Δημήτριος 103
  8. Καρατζά Κονδυλία 102
  9. Ζήκας Βασίλειος 101
  10. Γαλάνη Κυριακή 97
  11. Αναστοπούλου Λαμπρινή 95
  12. Πετσούλας Ιάκωβος 95
  13. Τριαντάφυλλος Κωνσταντίνος 93
  14. Χασκής Αθανάσιος 91
  15. Νικολετοπούλου Ευγενία 90
  16. Ψωμιάδης Ιωάννης 89
  17. Παπαδιάς Χαράλαμπος 88
  18. Καλαντζής Γεώργιος 82
  19. Συμεωνίδης Γεώργιος 77
  20. Καρανάσσος Βασίλειος 71