Breaking News

Σάντρα Βουτσά: «Ο πατέρας μου δεν καθόταν να κλαίει τη μοίρα του - Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω και τα κάτω του; » (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Summer’s Cool» μίλησε η Σάντρα Βουτσά, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον πατέρα της, τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Ο Άνθιμος αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου και εκείνος τον Άνθιμο. Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω του και τα κάτω του; Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα και ειδικά στα καλλιτεχνικά, που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην Ελλάδα. Εδώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει βγει και έχει πει δημόσια ότι ξεπούλησε τα πάντα για να μπορέσει να κάνει παραγωγές στο θέατρο...


Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου πάντα πέρναγε περιόδους που πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις, καθώς ήταν και θεατρικός παραγωγός. Έσκιζε η παράσταση, ουρές ο κόσμος, γινόταν χαμός. Ωστόσο θυμάμαι και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση. Ο πατέρας μου ήταν "καμικάζι" στο θέατρο. Όταν του έλεγαν ότι ένα έργο θα πάει καλύτερα στην πορεία, εκείνος έλεγε "όχι, θα την κατεβάσουμε και θα ανεβάσουμε άλλη"...


Οι καλλιτέχνες δεν προστατεύονται από την πολιτεία και προσπαθούν για τα αυτονόητα. Είναι κάτι που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς... Ο πατέρας μου είχε έμφυτα όλα αυτά τα NLP και το life coaching. Έλεγε "ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν στη ζωή, όλα διορθώνονται και λύνονται". Δεν καθόταν να κλαίει τη μοίρα του».