Breaking News

Σάκης Τανιμανίδης: Το χιουμοριστικό σχόλιο για τον Γιώργο Μαυρίδη - «Δεν μιλιόμαστε, κάνει ο καθένας τα δικά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ταξιδιωτική εκπομπή «World Party».

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «World Party», το οποίο θα επιστρέψει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Αυτήν την περίοδο ταξιδεύουμε για το reunion που έχουμε κάνει με τον Γιώργο Μαυρίδη, γυρίσαμε πρόσφατα από την Αλβανία. Υπολογίζουμε ότι στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου θα βγει το πρώτο επεισόδιο», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης...


Το «World Party» είχε ξεκινήσει στην ΕΡΤ3 το 2013 και συνεχίστηκε στον Alpha από το 2014 έως το 2016. Οι δύο παρουσιαστές, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί μετά το τέλος της εκπομπής, ήρθαν ξανά κοντά τον Σεπτέμβριο του 2022. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε παρευρεθεί στη βάπτιση των διδύμων κoριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε με χιούμορ, μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν μιλιόμαστε ακόμα με τον Γιώργο Μαυρίδη, κάνει ο καθένας τα δικά του και μετά "δένουμε" τα πλάνα στο μοντάζ».