Breaking News

«Έφυγε» στα 34 του ο ράπερ Rich Homie Quan (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 34 ετών ο ράπερ Rich Homie Quan, που ήταν γνωστός για τα σινγκλ του "Type of Way" (2013) και "Flex (Ooh, Ooh, Ooh)" (2015).

Σύμφωνα με το Deadline, ο Rich Homie Quan άφησε την τελευταία του πνοή στην Ατλάντα χθες, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου...


Ο ιατροδικαστής της κομητείας Fulton επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο Associated Press και στο Rolling Stone. Η αιτία θανάτου δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή έχει προγραμματιστεί για σήμερα (6/9).

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ράπερ πέθανε στο σπίτι του, αν και ο ιατροδικαστής δήλωσε αργότερα ότι ειδοποιήθηκε για τον θάνατό του από το Νοσοκομείο Grady Memorial της Ατλάντα.

Γεννημένος ως Dequantes Devontay Lamar στην Ατλάντα, ο ράπερ ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2012 με το mixtape "Still Going In" και το σινγκλ "Differences". 

Έγινε ευρέως γνωστός το 2013 με το "Type Of Way", το οποίο οι New York Times περιέγραψαν εκείνη την εποχή ως "ιλιγγιώδες".


Η δημοτικότητα του "Type of Way" αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν το τραγούδι υιοθετήθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα του Μίσιγκαν ως τον ύμνο της για τη σεζόν του 2013.

Μεταξύ των επόμενων σινγκλ που κυκλοφόρησε ήταν το "Walk Thru", το "Replay" και το επιτυχημένο"Flex (Ooh, Ooh, Ooh)." Το άλμπουμ "Family & Mula" του 2022 περιελάμβανε το σινγκλ "Krazy".


Σύμφωνα με το Deadline, ο ράπερ είχε συλληφθεί το 2017 έξω από το Λούισβιλ της Τζόρτζια, με κατηγορίες για ναρκωτικά, ωστόσο αργότερα η υπόθεση αποσύρθηκε.