Breaking News

Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου: «Σφυροκόπημα του ισραηλινού στρατού - Ακούτε τα πυρά του πυροβολικού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας (30/9) ο ΣΚΑΪ μετέδωσε έκτακτο δελτίο ειδήσεων, καθώς ξεκίνησε η χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο έδαφος του Λιβάνου, προκειμένου να καταστραφούν οι θέσεις της Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα. 

Με τα πυρά του ισραηλινού στρατού να ακούγονται καθαρά στον τηλεοπτικό αέρα, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Σταύρος Ιωαννίδης, μετέδωσε τις πρώτες πληροφορίες.

Ο ρεπόρτερ, που βρέθηκε στο σημείο όπου οι ισραηλινές δυνάμεις προωθούνται μέσα στον Λίβανο, ανέφερε αρχικά:

«Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας, διότι έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου, όπου εδώ και λίγη ώρα είναι σε εξέλιξη ένα έντονο σφυροκόπημα του ισραηλινού στρατού σε θέσεις του Λιβάνου πολύ κοντά στα σύνορα. Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, υπάρχουν ήδη μονάδες του ισραηλινού στρατού μέσα στο έδαφος του Λιβάνου...».


Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ακούτε αυτή τη στιγμή το ισραηλινό πυροβολικό, το οποίο κάνει πυρά ανάσχεσης. Η περιοχή, όπου βρισκόμαστε, ανακηρύχθηκε πριν λίγα λεπτά ως νεκρή ζώνη, καθώς από εδώ οι ισραηλινές δυνάμεις προωθούνται όλο και πιο μέσα στον Λίβανο... Ακούτε τα πυρά του πυροβολικού. Πριν από λίγα λεπτά είχαμε από πάνω μας και επιθετικά ελικόπτερα. Η αναμενόμενη χερσαία επέμβαση βρίσκεται ενδεχομένως στα πρώτα της στάδια».