Breaking News

«Η εκδίκηση της ξανθιάς»: Η Reese Witherspoon ανακοίνωσε ότι έρχεται prequel (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Reese Witherspoon ανακοίνωσε επίσημα την παραγωγή της σειράς "Elle", που θα είναι το prequel των δύο ταινιών "Η εκδίκηση της ξανθιάς" (2001 και 2003), στις οποίες είχε υποδυθεί την Elle Woods, που έγινε τελικά μία επιτυχημένη δικηγόρος.

Η Reese Witherspoon δε θα παίξει στη σειρά, αλλά θα είναι εκτελεστική παραγωγός, μαζί με τους Lauren Neustadter, Lauren Kisilevsky, Marc Platt και Laura Kittrell...


Η Reese Witherspoon ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, αναφέροντας στη λεζάντα: «Η αναζήτησή μας για τη σχολική έκδοση της Elle Woods ενεργοποιείται επίσημα. Με τους φίλους μας στο Prime Video κάνουμε τη διαδικασία του κάστινγκ εντελώς ανοιχτή, ώστε να μπορείτε να υποβάλετε τις οντισιόν σας...».


Σύμφωνα με το People, το Prime Video είχε ανακοινώσει τη σειρά prequel τον Μάιο, σημειώνοντας ότι θα γίνει σε συνεργασία με την εταιρεία πολυμέσων της Witherspoon, τη Hello Sunshine. Η σειρά "Elle" θα ακολουθήσει την έφηβη Elle Woods, στα σχολικά της χρόνια στο Λύκειο.

Να σημειωθεί ότι η Reese Witherspoon είχε επιβεβαιώσει το 2018 ότι θα γίνει και η ταινία "Η εκδίκηση της ξανθιάς 3". Τον Ιούλιο του 2022, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε αναφέρει στην εφημερίδα USA Today ότι ελπίζει να γίνει «με τον σωστό τρόπο».