Breaking News

Πολάκης: «Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επανεντάσσουν» - ΝΔ: «Είναι ο πραγματικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη διαγραφή του τον Ιούλιο, ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μ
ε εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο βουλευτής Χανίων έκανε δηλώσεις, ενώ αργά το μεσημέρι της Τρίτης (3/9) εξέδωσε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση του Παύλου Πολάκη:

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος. Επειδή λοιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν όλο εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε, να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεμπερδέψουν μαζί μου.

Η επιστροφή μου στον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ, δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει μία ισχυρή, δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση με ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο, που θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην Κεντρική Επιτροπή.

Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά ένα λεπτό πριν...».


Η  ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε άλλο με την παρωδία του σίριαλ Πολάκη που έχει μονοπωλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Είχαμε μιλήσει άλλωστε για τη μισή διαγραφή του που ξεχείλιζε από υποκρισία. Όμως, η σημερινή "επιστροφή" του κ. Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο και δεν μπορούμε να την αφήσουμε ασχολίαστη.
 
Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Πολάκης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματός του και ταυτόχρονα λυπηρό ότι οι ιδέες και το ύφος του εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.
 
Καλωσορίζουμε τον κ. Πολάκη στο σπίτι του πολακισμού».