Breaking News

Ο πρωταγωνιστής εpωτικώv ταινιώv μίλησε για το περιστατικό με τη θαλάσσια χελώνα - «Με δάγκωσε στον γλoυτό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» επανήλθε το πρωί της Τετάρτης (11/9) με το περιστατικό που σημειώθηκε σε παραλία της Αναβύσσου, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μίας ταινίας εpωτικού περιεχομένου.

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος φιλοξένησαν τον Νεκτάριο, τον νεαρό πρωταγωνιστή της εpωτικής ταινίας, ο οποίος βούτηξε στο νερό και προσπάθησε να απελευθερώσει μία χελώνα καρέτα - καρέτα, που είχε εγκλωβιστεί σε ένα σχοινί. Στην προσπάθειά του να την απελευθερώσει, η θαλάσσια χελώνα τον δάγκωσε στα oπίσθια, με τον ίδιο να αρχίζει να φωνάζει.

«Πήγα να κάνω καλό, αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και σε κάποια φάση ακούσαμε κάτι σαν μικρές κραυγές από τη θάλασσα. Είδαμε τη χελώνα, που λογικά πόναγε. Δεν το σκέφτηκα, βούτηξα κατευθείαν. Με άρπαξε στον γλoυτό, αλλά δεν μου άφησε μεγάλο σημάδι», είπε αρχικά ο Νεκτάριος...


Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Επειδή είμαι και εκπαιδευτής κατάδυσης, έχω κολυμπήσει δίπλα σε χελώνα. Αντέδρασε έτσι επειδή ήταν εγκλωβισμένη και φοβισμένη».