Breaking News

Π. Κονδυλάτος για non binary άτομα: «Δεν έχουν βρει την αιτία της ύπαρξής τους, ας πάνε στον ψυχίατρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, σχολίασε την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» και τη δήλωση του Δήμου Βερύκιου για την Έλλη Στάη, ενώ ρωτήθηκε και για τα non binary άτομα.

Για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks: «Μου αρέσει να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Γιατί υπάρχει αυτή η σύγχυση ότι ένας άνθρωπος που είναι στον χώρο του modeling, είναι και στον χώρο της μόδας; Πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτές οι έννοιες. Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιου είδους απελπισία στην τηλεόραση. Είδα τη Μαρία Παπαγρηγορίου στο bootcamp, που στον χώρο μας είναι γνωστή προσωπικότητα με τρομερές γνώσεις. Ποιος θα την κρίνει; Ένα παιδί που δεν έχει ιδέα; Δεν το λέω για τον Στέλιο Κουδουνάρη, εννοείται αυτό. Ποιος θα την κρίνει; Ένας που περνάει, είδε φως και μπήκε μέσα; Είναι γελοίο».

Για το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου για την εμφάνιση της Έλλης Στάη (σ.σ. τη χαρακτήρισε "μπέμπα 70 ετών"):

«Δεν ταυτίζομαι καθόλου με αυτό το σχόλιο. Πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες και να μην κρίνουμε τους ανθρώπους γενικότερα για την εμφάνισή τους. Αν εγώ έχω πει κάτι για την εμφάνιση, είναι να μην προβάλλονται λάθος πρότυπα στους ανθρώπους για το τι είναι υγιές και τι όχι...».


Για τα non binary άτομα: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πολύ δυστυχισμένοι γιατί δεν έχουν βρει την αιτία της ύπαρξής τους και προσπαθούν να ταλαιπωρήσουν εμάς. Ας πάνε στον ψυχίατρο».