Breaking News

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Μανώλης Στεφανουδάκης - «Περήφανοι για τη χώρα μας, σίγουρα μιλάει η Κρητική ψυχή» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ακόμα μία επιτυχία για την ελληνική ομάδα σημειώθηκε την Παρασκευή (6/9) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μετά το χάλκινο του 2012 (Λονδίνο) και το χρυσό του 2016 (Ρίο), ο Μανώλης Στεφανουδάκης τα κατάφερε και πάλι.

Ο Κρητικός πρωταθλητής αγωνίστηκε στον τελικό του ακοντισμού της κατηγορίας F54 και με βολή στα 30.13μ. κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ανεβάζοντας τη συγκομιδή της Ελλάδας στα 11 μετάλλια...


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιβάν Ρεβένκο με βολή στα 30.77μ. και το ασημένιο ο Μεξικανός Φουέντες με 30.53μ.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που κατάφερα, για  άλλη μία φορά, να ανεβάσω τη γαλανόλευκη ψηλά. Τέταρτη Παραολυμπιάδα, τρίτο Παραολυμπιακό μετάλλιο, είναι μεγάλη περηφάνια για μένα και τον προπονητή μου. Παλέψαμε πολύ και κοπιάσαμε για να είμαστε εδώ και να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας. Είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Νομίζω καταφέραμε αυτό που έπρεπε να καταφέρουμε σ' αυτόν τον αγώνα...».


Και πρόσθεσε: «Σίγουρα μιλάει η Κρητική ψυχή, σίγουρα είναι πολλά τα χρόνια που εκπροσωπούμε την Ελλάδα και πραγματικά το αγαπάμε και το κάνουμε με την καρδιά μας όλο αυτό και νομίζω γι' αυτό πετυχαίνει κάθε φορά. Ήθελα πάρα πολύ το μετάλλιο μέσα μου, γιατί είχα ένα ακροατήριο για πρώτη φορά, είχα όλη μου την οικογένεια κοντά μου. Ήθελα να τους κάνω ένα δώρο και τα κατάφερα».