Breaking News

Παντρεύτηκαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή (1/9), στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια (Mariah Riddlesprigger) έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 4χρονο Liam Charles, τον 3χρονο Maverick Shai και τη μικρή Eva Brooke, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο γάμος τους έγινε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, παρουσία 200 καλεσμένων. Ο σούπερ σταρ του NBA και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν στο πολυτελές Costa Navarino, όπου εδώ και τρεις ημέρες γιόρτασαν με φίλους τους την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής τους. Καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, έγινε διπλή τελετή...


Στην τελετή του γάμου έδωσαν το «παρών» VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο, ανάμεσά τους ο Λεπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμς, ο Κρις Μίντλετον (κουμπάρος του Γιάννη στον γάμο), ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Βασίλης Σπανούλης κ.α. Επίσης, παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι...


Το απόγευμα της Κυριακής, περίπου στις 18:30,  αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η δεξίωση, όπου ο «Greek Freak» και η Μαράια θα υποδεχθούν τους «υψηλούς» προσκεκλημένους τους.