Breaking News

Παναγιώτα Βλαντή: Η κατάθεσή της για τον πατέρα Αντώνιο - «Πραγματικά τον θαυμάζω για το κουράγιο του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή Buongiorno παρουσίασε ένα απόσπασμα από την κατάθεση της Παναγιώτας Βλαντή για τον πατέρα Αντώνιο.

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του πατέρα Αντώνιου, για τη γνωστή υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες πριν από δύο εβδομάδες (13/9). Την Παρασκευή (27/9), ο δημοσιογράφος Στέργιος Σαμαρτζής παρουσίασε στην εκπομπή Buongiorno ένα απόσπασμα από την κατάθεσή της.

«Ήμουν εθελόντρια στην Κιβωτό. Το 2005, ο τότε υπουργός Πολιτισμού πλησίασε κάποιους ηθοποιούς του θεάτρου για να πάμε κάποια δώρα στην Κιβωτό. Όντως, πήγαμε με τη διαφορά ότι εγώ και κάποιοι άλλοι μείναμε και συνεχίσαμε στην Κιβωτό. Με είχε εντυπωσιάσει το έργο του πατρός Αντωνίου και η αξιοπρέπεια των παιδιών», φέρεται να κατέθεσε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή...


Η ηθοποιός πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Είχα κάνει και μία παράσταση το 2008-09. Είχα πάει και στη Χίο μετά την παράσταση ένα καλοκαίρι. Είχα επαφή με τα παιδιά και με κάποια διατηρώ σχέση ακόμα και τώρα. Εγώ έχω να πω ότι γνώρισα ένα περιβάλλον, φάρος αξιοπρέπειας και σεβασμού. Είδα παιδιά να σηκώνονται από παραβατικές οικογένειες, δεν ξέρω τι απέγιναν. Πραγματικά τον θαυμάζω για την επιμονή και το κουράγιο του και όλο αυτό που είχε χτίσει... Αν είχα παιδιά, θα του τα εμπιστευόμουν και να μου τα βαπτίσει».