Breaking News

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου - Πρωταρχικό μέλημά μου το συμφέρον των δύο παιδιών μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δήλωση προχώρησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά τις φήμες περί διαζυγίου με τον σύζυγό της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021. Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021 καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγοράκι κι ένα κoριτσάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Κουτράκη στα Παραπολιτικά, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και λίγες μέρες. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έχουν αποφασίσει να κινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Η υπουργός Τουρισμού φέρεται να ενημέρωσε από την Ιαπωνία, όπου βρίσκεται, μέσω sms τον σύζυγό της και στη συνέχεια η εξέλιξη ήταν ραγδαία.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επιβεβαίωσε την κρίση στον γάμο της. Η Υπουργός Τουρισμού αναφέρει  σε δήλωσή της:

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».