Breaking News

Ο Βασάλος απαντά στον Κ. Τσουρό: «Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω το παράπονο γιατί δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα είχε πει για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» για την πρεμιέρα της εκπομπής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η οποία επιστρέφει στο Mega...



«Ήταν ένας φανταστικός γάμος, από ρούχα, επιλογή εκκλησίας και το πάρτι έτσι όπως έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί λίγοι, 80 άτομα. Και τώρα θέλω να θέσω ένα ερώτημα, Ευρυδίκη, εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος; Τι συνέβη; Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι συμβαίνει άραγε; Δε ξέρω αν θα πήγαινα, αν ήμουν καλεσμένος. Θα το σκεφτόμουν... Ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να σου κάνουμε έκπληξη, είχαμε ετοιμάσει και δώρο, έναν αποχυμωτή. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία κάθε ανθρώπου, πόσω μάλλον της Ευρυδίκης που περάσαμε και έξι χρόνια μαζί. Οπότε να ζήσετε και να ευτυχίσετε. Όλα τα καλά εύχομαι».

Μετά από σχετική ερώτηση, ο Κώστας Τσουρός είπε στην εκπομπή του Mega: «Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω σε εσάς για τον γάμο της Ευρυδίκης, το σκέφτομαι λίγο, γιατί υπήρξαν κάποια παράπονα όπως άκουσα. Οπότε... ας μη ρίξω λάδι στη φωτιά. Προτιμώ να μην πω τίποτα. Μου φαίνεται λίγο παράλογο που ο Κωνσταντίνος έχει παράπονο,  αλλά για να το νιώθει, ok».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε ότι έκανε πλάκα.

«Με προβληματίζει πάρα πολύ ότι δεν κατάλαβαν ότι έκανα πραγματικά πλάκα. Μα δεν γίνεται. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω εγώ το παράπονο γιατί δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο; Δηλαδή πρέπει να είμαι όχι παράλογος, αλλά αvώμαλος. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να σε καλέσει ο πρώην σύντροφός σου στον γάμο του; Ελάτε ρε παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι "έγραφε" πως κάνω πλάκα» είπε χαρακτηριστικά.