Breaking News

«Unstoppable»: Η σeξι εμφάνιση της Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της ταινίας και η απουσία του συμπαραγωγού Ben Affleck (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Lopez και ο Matt Damon παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του «Unstoppable», ωστόσο απουσίαζε o ένας συμπαραγωγός της ταινίας, ο Ben Affleck.

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η Jennifer Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου της με τον Ben Affleck... Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε λόγο για ασυμβίβαστες διαφορές, αναφέροντας την 26η Απριλίου 2024 ως ημερομηνία χωρισμού.

Η ταινία «Unstoppable» των Matt Damon και Ben Affleck, που είναι μία παραγωγή της εταιρίας τους Artists Equity, έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου...


Από την πρεμιέρα απουσίαζε ο Ben Affleck, ενώ η πρωταγωνίστρια Jennifer Lopez - που φορούσε ένα σeξι ασημί φόρεμα - φωτογραφήθηκε με τον Matt Damon και τους ηθοποιούς Jharrel Jerome, Bobby Cannavale και Don Cheadle...


Το «Unstoppable» - σε σκηνοθεσία από τον William Goldenberg - ακολουθεί την πραγματική ιστορία του παλαιστή Anthony Robles (τον υποδύεται ο Jharrel Jerome), ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι και κέρδισε ένα εθνικό πρωτάθλημα NCAA το 2011, ενώ αγωνιζόταν για το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Η Jennifer Lopez υποδύεται τη μητέρα του, τη Judy Robles.