Breaking News

Nicole Kidman: Συντετριμμένη από την απώλεια της μητέρας της - Απουσίασε και από την πρεμιέρα της ταινίας της στο Τορόντο (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Nicole Kidman συνεχίζει να θρηνεί ιδιωτικά τον θάνατο της μητέρας της, Janelle Ann Kidman, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Η ταινία «Babygirl» έκανε επίσημη πρεμιέρα στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου η Nicole Kidman κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας. Ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να παραλάβει το βραβείο, καθώς η μητέρα της, Janelle Ann Kidman, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η 57χρονη - βραβευμένη με Όσκαρ - ηθοποιός δεν εμφανίστηκε ούτε την Τρίτη (10/9) στην πρεμιέρα της ταινίας, στο 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο...


Σύμφωνα με το People, η σκηνοθέτις και σεναριογράφος της ταινίας, Halina Reijn, εξήγησε στους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας:

«Μόλις επιστρέψαμε από τη Βενετία, όπου κάναμε την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας μας και ήταν μια αρκετά συναισθηματική εμπειρία, καθώς η Nicole Kidman μόλις είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού. Δυστυχώς, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο, ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας της και έπρεπε να πάει βιαστικά στην οικογένειά της. Γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι εδώ μαζί μας απόψε. Αλλά ήθελε να γνωρίζετε ότι ήταν τόσο ενθουσιασμένη γι' αυτή τη μέρα. Είναι πολύ ξεχωριστό για εμάς. Αυτή είναι η πρεμιέρα μας στη Βόρεια Αμερική».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Kidman - που κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας - έστειλε δήλωσή της, η οποία διαβάστηκε από τη Halina Reijn.

Στη δήλωσή της έγραψε ότι έφτασε στη Βενετία, μόνο και μόνο για να μάθει «λίγο αργότερα ότι η όμορφη, γενναία μητέρα μου, Janelle Ann Kidman, μόλις πέθανε».

«Είμαι σοκαρισμένη και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη. Εκείνη με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με έφτιαξε. Είμαι υπερβολικά ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Halina. Η σύγκρουση της ζωής και της τέχνης είναι σπαρακτική και η καρδιά μου είναι πια ραγισμένη», πρόσθεσε στη δήλωση της.

Αφού διάβασε τα λόγια της Kidman στο κατάμεστο θέατρο της Βενετίας, η Reijn είπε απλά: «Σε αγαπάμε όλοι, Nicole...».


Αργότερα ένας εκπρόσωπος της Kidman είπε στο People ότι «η οικογένεια είναι συντετριμμένη και ζητά την ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Να σημειωθεί ότι στην ταινία «Babygirl» πρωταγωνιστούν η Nicole Kidman, ο Harris Dickinson και ο Antonio Banderas. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου 2024.