Breaking News

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν ήμουν εκεί να φάω έστω τη μία μαχαιριά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε τους τηλεθεατές η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η 28χρονη Κυριακή Γρίβα μαχαιρώθηκε θανάσιμα στις αρχές Απριλίου από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει, ζητώντας προστασία, καθώς φοβόταν ότι θα της επιτεθεί.

«Δεν αντέχω, δεν μπορώ. Βγαίνω να μιλήσω και το μόνο που κάνω είναι να στεναχωρώ τον κόσμο και τους γύρω μου. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση που να μην τη θυμάμαι, που να μην τη σκέφτομαι, που να μην μου λείπει. Το μυαλό μου και η ζωή μου έχει σταματήσει εκεί... την 1η Απριλίου. Εγώ τελείωσα. Πόσο μάλλον το τραγικό της ιστορίας, γιατί ούτε άρρωστη ήταν, ούτε κάποιο ατύχημα ήταν, ούτε ήταν μόνη της σε μια ερημιά. Ήταν στο πιο ασφαλές μέρος που μπορούσε να υπάρχει μετά από την Εκκλησία. Αυτό είναι που με στεναχωρεί», είπε αρχικά η μητέρα της...


Και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που τα λέω και που πάω και κλαίω στον ψυχολόγο, στον ψυχίατρο, μου ανεβάζουν τα φάρμακα... Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν ήμουν εκεί να φάω έστω τη μία (μαχαιριά), να απαλύνω λίγο τον πόνο της, να φάει μόνο την τελευταία, να μην πονέσει τουλάχιστον».

Στο τέλος είπε για τον δράστη: «Είναι ακόμα στο ψυχιατρείο, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο. Λένε ότι έχει σώας τας φρένας και δεν είναι τοξικομανής. Για ποιον λόγο βρίσκεται ακόμα στο ψυχιατρείο; Πόσο ειδική μεταχείριση; Να τον αφήσουμε και ελεύθερο;».