Breaking News

Μίλτος Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, θα αφήσω το μήκος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πρόθεση της World Athletics να αλλάξει στο άλμα εις μήκος τον κανονισμό για το πάτημα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/9) στον τελικό των αγώνων Diamond League στις Βρυξέλλες, ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης κατέλαβε την τρίτη θέση στο μήκος, με το άλμα στα 8,15 μ., στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια. Ο Σιμόν Εχάμερ πέτυχε 8,16 μ. στο έκτο του άλμα και έριξε στην τρίτη θέση τον Έλληνα, ενώ νικητής με 8.28 μ. και φετινό ρεκόρ ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 Τάτζεϊ Γκέιλ...


Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, καθώς η θερμοκρασία άγγιζε μόλις τους 13 βαθμούς, ενώ επιβαρυντική ήταν και η βροχή που έπεσε στην έναρξη του προγράμματος.

Σε δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη, ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν. Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος».