Breaking News

Τ. Μεσσαροπούλου για Α. Οικονομάκου: «Δε θα ήθελα να είμαι ο Φ. Μιχόπουλος και να παρακολουθώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τηλεοπτική παρέα του Happy Day σχολίασε τη Δευτέρα (30/9) τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και στον Κώστα Τσουρό.

Μετά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Bruno Cerella.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε το Σαββατοκύριακο στον Κώστα Τσουρό για το διαζύγιό της και τη νέα της σχέση.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day: «Δε θα ήθελα να είμαι ο Φίλιππος Μιχόπουλος και να παρακολουθώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη πάντως. Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του και το λέω και το επαναλαμβάνω γιατί ξέρω τι λέω. Εξαρτάται πώς έχει έρθει αυτός ο χωρισμός, και ποιος τον έχει προκαλέσει. Αν δεν τον έχει προκαλέσει ο Φίλιππος και τον έχει προκαλέσει η Αθηνά, έχει σημασία γι' αυτόν που μένει πίσω. Προφανώς για να προχωρήσεις τόσο γρήγορα σε κάτι άλλο, σημαίνει ότι υπήρχε ένα κενό στον γάμο. Δεν ξέρουμε πώς έχει συμβεί... Ο Φίλιππος δεν έχει βγει ποτέ να μιλήσει. Όταν και αν μιλήσει, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».