Breaking News

Μέμος Μπεγνής: «Δε θέλω να κάνω οικογένεια, ούτε να μεγαλώσω ένα παιδί, δε θα ήμουν καλός πατέρας»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στη Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι δεν έχει σκοπό να αποκτήσει παιδιά.

Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από κάποιες συμπεριφορές, που είχε υιοθετήσει από τους γονείς του.

«Έχω κάνει δουλειά με τον εαυτό μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλοι οι γονείς έχουν καλές και κακές συμπεριφορές, τις οποίες μιμηθήκαμε. Εγώ το καλό είναι ότι τις εντόπισα, τις έβαζα μπροστά και προσπαθούσα, όταν έφτανε η στιγμή, να αντιδράσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε, επίσης: «Δεν με αφορά το λήμμα "παιδί". Δε θέλω να κάνω οικογένεια, ούτε να μεγαλώσω ένα παιδί. Πιστεύω ότι κάποιοι θα λένε ότι είμαι ευθυνόφοβος. Εγώ απαντώ ότι ίσα-ίσα αυτό είναι πολύ υπεύθυνο που λέω και ξέρω ότι δε θα ήμουν καλός πατέρας».

Ο Μέμος Μπεγνής πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ταμπού», η οποία μιλά και για ανεκπλήρωτους έpωτες. Όταν ρωτήθηκε αν έχει ζήσει ο ίδιος τέτοιους έpωτες, ο ηθοποιός απάντησε:

«Δεν έχω ζήσει, γιατί όταν καταλάβαινα ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, μου κόστιζε λίγο καιρό και μετά το ξεχνούσα».


«Δε θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλον, δεν με ενδιαφέρει γιατί το θεωρώ φυσιολογικό. Εγώ δεν πιστεύω στη μονογαμία, είναι παρά φύσιν. Δεν εννοώ το να είσαι κάθε μέρα και με διαφορετικό σύντροφο, αλλά αν σου τύχει κάποια στιγμή τι θα πεις, όχι; Δεν υπάρχει περίπτωση... Μια ζωή την έχουμε, δε θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;».